Veiksmes stāsts un emigrācija

Nesaprotu visus tos gaudotājus, kas teic, ka LV izvēlētā krīzes pārvarēšanas stratēģija ir izraisījusi milzu emigrāciju, kas ilgtermiņā atspēlēsies uz valsts potenciālo izaugsmi. Jā, emigrācijai ir negatīva ietkeme uz potenciālo izaugsmi, bet ne jau krīzes pārvarēšanas stratēģija to izraisīja.

Interesanti, devalvācijas gadījumā (vai citu alternatīvo risinājumu gadījumā) cilvēki sakostu zobus, maksātu savus dārgāk kļuvušos hipotekāros kredītus un nekādā gadījumā nebrauktu prom? Laikam cilvēkiem devalvācija ļoti iepatiktos, viņi atteiktos no Ryanair vienvirziena biļetēm un tupētu tepat.

Par krīzes pārvarēšanas stratēģijām protams var strīdēties, tomēr apgalvot, ka emigrācija būtu mazāka pie citām stratēģijām, ir pilnīgas muļķības. Neviena no krīzes pārvarēšanas stratēģijām nebūtu garantējusi mājsaimniecībām tūlītēju labklājību - kas ir vienīgais nopietnais emigrācijas arguments.

Punkts.

Komentāri

  1. Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka Villaspin Anderson kungs, privāts aizdevumu aizdevējs ir atvērt finanšu iespēju ikvienam, kam vajadzīga jebkāda finansiāla palīdzība. Mēs dodam no aizdevumu ar 2% procentu likmi privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: (villaspinanderson@outlook.com)

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Komo ezers un Lugano

Vīns, saule, kristālzils ūdens - 14 dienas Sicīlijā

Kazeņu ievārījums - ziemas kārums