"100 latviešu stāsti" - lasāmviela ceļotājiem un patriotiem

Šovakar gribēju pastāstīt par projektu, kas vismaz man šķita ļoti interesants. Es tam sekoju līdzi jau no pirmā stāsta - noder gan plānojot turpmākos ceļojumus, gan palasot citu LV cilvēku pieredzi. 

Šis projekts saucas "100 latviešu stāsti" - par to vairāk varat lasīt: http://100latviesustasti.lv/
Īsumā - divi čaļi (@Smeltersg un @jeekrinjaapceļoja riņķī pasaulei, cenšoties savākt 100 ārzemēs dzīvojošu latviešu dzīvesstāstus. Stāsti ir ļoti interesanti sarakstīti, tie dalās divās daļās - vieni ir par pašiem piedzīvojumiem ceļā, otri - par sastaptajiem cilvēkiem. Tagad čali jau ir atpakaļ. Apbrīnoju viņus par to, kā viņi ceļoja un vispār par šo ideju un misijas apziņu. Ļoti ceru, ka ar šo viņu projekts nebeigsies, bet gan taps vismaz grāmata. 

Ļoti iesaku palasīt par LV cilvēkiem, kas dzīvo visapkārt zemeslodei. Liek pārdomāt dzīves vērtības. Savukārt ceļotājiem ļoti noderēs viņu ceļošanas apraksti. Kā stāstu highlight uzskatu viņu viesošanos pie R.Zuikas. Jā, tā paša 100gadīgā večuka, kas vēl tikko diriģēja Dziesmusvētkos. Šo īpaši iesaku izlasīt: http://100latviesustasti.lv/?p=1827

Vēlreiz paldies autoriem par uzdrīkstēšanos un ieguldīto darbu! 

Komentāri

  1. Uzmanību !!

    Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:finance_institute2015@outlook.com lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok.

    Sazināties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

    Nevilcinieties piemērot.

    AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Komo ezers un Lugano

Vīns, saule, kristālzils ūdens - 14 dienas Sicīlijā

Kazeņu ievārījums - ziemas kārums