Bloga jubileja (100 tūkst.)


Ņemts no: www.g3newswire.com

Šodien pienākusi neliela bloga jubileja – 100 000 skatījumu. Nopietniem blogeriem šis, protams, tāds nebūtisks skaitlis, bet tad, kad es savējo taisīju, nebiju domājis, ka tādus ciparus sasniegšu. Neesmu klasisks blogotājs (tā laikam visi saka) – rakstu visai reti – par ceļojumiem, kuros esmu bijis (lai arī ne par visiem – dažreiz gribas emocijas paturēt pie sevis) un par tēmām, kuras man pēkšņi ir bijušas aktuālas. Tāpēc arī tēmu loks visai plašs – no dārzniecības līdz virtuvei, politikai, ekonomikai vai ikdienas novērojumiem.
Populārākie gan neapšaubāmi šajā laikā ir bijuši tie raksti, kuru dēļ blogu izveidoju – ceļojuma apraksti. Pārliecinoši populārākais raksts ir bijis ceļojuma apraksts uz Islandi, tas gan izceļas ar to, ka rakstīts angliski (ļoti labi norāda uz to, kāds ir potenciāls rakstīt angliski nevis "vietējam tirgum"). Ja blogam būtu komerciāla ievirze, tad laikam tiešām būtu bijis vērts rakstīt angliski. :)
Vai plānoju kādas izmaiņas blogam? Visticamāk, ka nē – vairāk laiku un resursu es tajā ieguldīt negribu un arī nevaru. Tas joprojām galvenokārt paliks tikai un vienīgi kā mans komunikācijas veids ar maniem radiem, draugiem, paziņām – lai katram atsevišķi nebūtu jāstāsta par kārtējo ceļojumu utt. + Platforma, kur varu izkliegt kādu savu sāpi, pārdomas u.tml. Brīžiem, iedvesmas dzīts, rakstīšu pa 3 blogiem nedēļā, brīžiem mēnešiem neko nepublicēšu.
 
Paldies lasītājiem! Nākamā robeža - miljons. :)
 
P.s. Ja nu kādam (piemēram, VID, interesē – šie 100 000 lasījumi no reklāmām ir ienesuši 64.87 Eur, bet bloga uzturēšanas izmaksas bijušas ap 20 Eur. Ir neliels pārpalikums – pietiks svinību kūkai un kādam portvīnam.  

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Bronza Tamperē

Komo ezers un Lugano

Vīns, saule, kristālzils ūdens - 14 dienas Sicīlijā