Kaķis makroekonomikas nīdējs?

Diez, ko nozīmē, ja kaķis otro reizi divās dienās, mirklī, kad runāju pa telefonu par makroekonomiku, demonstratīvi pagriežas, aiziet līdz savam pārnēsājamam būrim, iekāpj tajā, un no iekšpuses pats aiztaisa durtiņas? :D
Starp citu, kaķis ir iedzīvojies. Un pamazām sāk savu misiju - padarīt saimnieku dzīvi jautrāku. Kaķim patīk viss, kas skan, un īpaši naktī. Kas var būt jautrāk, kā spēlēties ar lielu čaukstošu maisu 3os no rīta? Tieši tā - stikla pudeles apgāšana un ripināšana. :)
Vienu reizi izdarījām kļūdu, atstājām nepieskatītus vates kociņus. Nu Jūs jau zināt - kaķi un vates kociņi... Tagad tie ir pa visu dzīvokli, bet vismaz kaķim prieks un laime. :) Ēd visu, ko dod, nagus, protams, asina nevis uz tam paredzētā paklājiņa, bet visur citur. Dienas mīļākā nodarbe - sēdēt uz palodzes un vērot ārā notiekošo. Īpaši, ja gar logu lidinās kaijas.
Un jā, ja kaķi vajag uz kādu laiku nodarbināt, tad jāieslēdz kaut kas no šī repertuāra: https://www.youtube.com/results?search_query=cat+videos+for+cats+to+watch Kaķis ļoti uzmanīgi vēro, bet ir neizpratnes pilns, kur īsti tas putns ir. :)

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Komo ezers un Lugano

Vīns, saule, kristālzils ūdens - 14 dienas Sicīlijā

Kazeņu ievārījums - ziemas kārums